Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g1250g1575kcal62.5g35g131.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g750g2700kcal210g15g202.5g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl120g408kcal16.8g67.2g8g13.2g
Ruisjauho Pirkka225g686kcal21.8g137.3g4.5g33.8g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g12396kcal762.4g531.2g805.4g94.2g
Valittu annoskoko2920g6198kcal381.2g265.6g402.7g47.1g
Annoskoko puolitettuna1460g3099kcal190.6g132.8g201.4g23.6g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368