Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g1500g1890kcal75g42g157.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g900g3240kcal252g18g243g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl144g490kcal20.2g80.6g9.6g15.8g
Ruisjauho Pirkka270g824kcal26.2g164.7g5.4g40.5g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g14875kcal915g637.2g966.4g112.8g
Valittu annoskoko3504g7437kcal457.5g318.6g483.2g56.4g
Annoskoko puolitettuna1752g3719kcal228.8g159.3g241.6g28.2g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368