Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g2250g2835kcal112.5g63g236.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1350g4860kcal378g27g364.5g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl216g734kcal30.2g121g14.5g23.8g
Ruisjauho Pirkka405g1235kcal39.3g247.1g8.1g60.8g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g22312kcal1372.2g956.2g1449.8g169.6g
Valittu annoskoko5256g11156kcal686.1g478.1g724.9g84.8g
Annoskoko puolitettuna2628g5578kcal343.1g239.1g362.5g42.4g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368