Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g2500g3150kcal125g70g262.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1500g5400kcal420g30g405g0g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl240g816kcal33.6g134.4g16.1g26.4g
Ruisjauho Pirkka450g1373kcal43.7g274.5g9g67.5g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11680g24791kcal1524.8g1062.2g1610.8g188.2g
Valittu annoskoko5840g12396kcal762.4g531.1g805.4g94.1g
Annoskoko puolitettuna2920g6198kcal381.2g265.6g402.7g47.1g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368