Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.6g0g3.4g0g
Arla Apetina 8% feta334g501kcal53.4g13.4g26.7g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g50g38kcal0.7g9g0.1g0.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Ruokakerma Valio 5%334g200kcal4g9.3g16.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus167g567kcal38.4g88.4g6.2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2570g3323kcal298.6g256.2g123.4g27g
Valittu annoskoko1285g1661kcal149.3g128.1g61.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna643g831kcal74.7g64.1g30.9g6.8g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087