Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 270g282kcal60.7g0g4.1g0g
Arla Apetina 8% feta401g601kcal64.1g16g32g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g60g45kcal0.8g10.8g0.1g0.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g90kcal0g0g10g0g
Ruokakerma Valio 5%401g240kcal4.8g11.2g20g0g
Torino tumma proteiinipasta plus200g681kcal46.1g106.1g7.4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3084g3987kcal358.2g307.4g148g32.4g
Valittu annoskoko1542g1994kcal179.1g153.7g74g16.2g
Annoskoko puolitettuna771g997kcal89.6g76.9g37g8.1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087