Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 315g329kcal70.8g0g4.7g0g
Arla Apetina 8% feta467g701kcal74.8g18.7g37.4g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g70g53kcal0.9g12.6g0.1g1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g12g105kcal0g0g11.7g0g
Ruokakerma Valio 5%467g280kcal5.6g13.1g23.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus234g794kcal53.7g123.8g8.6g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3598g4652kcal417.6g358.8g172.8g38g
Valittu annoskoko1799g2326kcal208.8g179.4g86.4g19g
Annoskoko puolitettuna900g1163kcal104.4g89.7g43.2g9.5g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087