Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 361g377kcal80.9g0g5.4g0g
Arla Apetina 8% feta534g801kcal85.4g21.4g42.7g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g80g60kcal1g14.4g0.2g1.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g120kcal0g0g13.4g0g
Ruokakerma Valio 5%534g320kcal6.4g15g26.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus267g908kcal61.4g141.5g9.9g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4112g5316kcal477.2g410.2g197.6g43.2g
Valittu annoskoko2056g2658kcal238.6g205.1g98.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna1028g1329kcal119.3g102.6g49.4g10.8g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087