Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 406g424kcal91g0g6.1g0g
Arla Apetina 8% feta601g901kcal96.1g24g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g90g68kcal1.2g16.2g0.2g1.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g135kcal0g0g15g0g
Ruokakerma Valio 5%601g361kcal7.2g16.8g30g0g
Torino tumma proteiinipasta plus300g1021kcal69.1g159.2g11.1g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4626g5981kcal537g461.2g222.2g48.8g
Valittu annoskoko2313g2990kcal268.5g230.6g111.1g24.4g
Annoskoko puolitettuna1157g1495kcal134.3g115.3g55.6g12.2g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087