Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 451g471kcal101.1g0g6.8g0g
Arla Apetina 8% feta668g1001kcal106.8g26.7g53.4g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g100g75kcal1.3g18g0.2g1.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g150kcal0g0g16.7g0g
Ruokakerma Valio 5%668g401kcal8g18.7g33.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus334g1135kcal76.8g176.9g12.3g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5140g6645kcal596.6g512.6g247g54.2g
Valittu annoskoko2570g3323kcal298.3g256.3g123.5g27.1g
Annoskoko puolitettuna1285g1661kcal149.2g128.2g61.8g13.6g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087