Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 68g71kcal15.1g0g1g0g
Arla Apetina 8% feta100g150kcal16g4g8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g15g11kcal0.2g2.7g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus50g170kcal11.5g26.5g1.8g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g995kcal89.2g76.8g36.8g8g
Valittu annoskoko385g498kcal44.6g38.4g18.4g4g
Annoskoko puolitettuna193g249kcal22.3g19.2g9.2g2g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087