Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 90g94kcal20.2g0g1.4g0g
Arla Apetina 8% feta134g200kcal21.4g5.3g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g20g15kcal0.3g3.6g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Ruokakerma Valio 5%134g80kcal1.6g3.7g6.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus67g227kcal15.4g35.4g2.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g1329kcal119.6g102.4g49.4g10.8g
Valittu annoskoko514g665kcal59.8g51.2g24.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna257g332kcal29.9g25.6g12.4g2.7g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087