Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g3.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Oliivi kivetön musta rainbow48g86kcal0.3g2.7g8.2g0g
Arla Apetina Feta 3%200g220kcal36g4g6g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton460g658kcal55.2g0g46g0g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Peruna (vanha, kuorittu)376g309kcal6.8g66.2g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3316g2898kcal212.2g164g144.8g21g
Valittu annoskoko1658g1449kcal106.1g82g72.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna829g725kcal53.1g41g36.2g5.3g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248