Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g450g63kcal8.6g1.8g2.3g5.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Oliivi kivetön musta rainbow72g130kcal0.4g4.1g12.2g0g
Arla Apetina Feta 3%300g330kcal54g6g9g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton690g987kcal82.8g0g69g0g
Sipuli (kuorittu)246g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Peruna (vanha, kuorittu)564g463kcal10.2g99.3g0.6g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4974g4347kcal318.4g246g217.2g31.4g
Valittu annoskoko2487g2174kcal159.2g123g108.6g15.7g
Annoskoko puolitettuna1244g1087kcal79.6g61.5g54.3g7.9g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248