Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow12g22kcal0.1g0.7g2g0g
Arla Apetina Feta 3%50g55kcal9g1g1.5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton115g164kcal13.8g0g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Peruna (vanha, kuorittu)94g77kcal1.7g16.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana829g725kcal53g41g36.2g5.2g
Valittu annoskoko415g362kcal26.5g20.5g18.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna207g181kcal13.3g10.3g9.1g1.3g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248