Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1050g147kcal20g4.2g5.3g13.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl35g315kcal0g0g35g0g
Oliivi kivetön musta rainbow168g302kcal1g9.6g28.6g0g
Arla Apetina Feta 3%700g770kcal126g14g21g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton1610g2302kcal193.2g0g161g0g
Sipuli (kuorittu)574g155kcal7.5g27.6g1.1g9.8g
Peruna (vanha, kuorittu)1316g1080kcal23.7g231.6g1.3g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11606g10144kcal742.8g574g506.6g73.4g
Valittu annoskoko5803g5072kcal371.4g287g253.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna2902g2536kcal185.7g143.5g126.7g18.4g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248