Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1350g189kcal25.7g5.4g6.8g17.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl45g405kcal0g0g45g0g
Oliivi kivetön musta rainbow216g389kcal1.3g12.3g36.7g0g
Arla Apetina Feta 3%900g990kcal162g18g27g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton2070g2960kcal248.4g0g207g0g
Sipuli (kuorittu)738g199kcal9.6g35.4g1.5g12.5g
Peruna (vanha, kuorittu)1692g1389kcal30.5g297.8g1.7g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14922g13043kcal955g737.8g651.4g94g
Valittu annoskoko7461g6521kcal477.5g368.9g325.7g47g
Annoskoko puolitettuna3731g3261kcal238.8g184.5g162.9g23.5g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248