Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g1500g210kcal28.5g6g7.5g19.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl50g450kcal0g0g50g0g
Oliivi kivetön musta rainbow240g432kcal1.4g13.7g40.8g0g
Arla Apetina Feta 3%1000g1100kcal180g20g30g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton2300g3289kcal276g0g230g0g
Sipuli (kuorittu)820g221kcal10.7g39.4g1.6g13.9g
Peruna (vanha, kuorittu)1880g1544kcal33.8g330.9g1.9g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16580g14492kcal1060.8g820g723.6g104.4g
Valittu annoskoko8290g7246kcal530.4g410g361.8g52.2g
Annoskoko puolitettuna4145g3623kcal265.2g205g180.9g26.1g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248