Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1273g969kcal23.9g197.4g2.5g12.7g
Porkkana 496g162kcal3.1g27.6g1g12.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Kesäkurpitsa1538g261kcal6.2g38.4g9.2g10.8g
Tomaatti 1529g348kcal8.6g52.7g4.6g21.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto487g1363kcal92.5g0g107.1g0g
Kasvisliemikuutio 98g298kcal9.3g13.2g23g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 3859g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7194kcal306g727.8g297.6g142.8g
Valittu annoskoko10000g3597kcal153g363.9g148.8g71.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1799kcal76.5g182g74.4g35.7g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020