Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 215g163kcal4g33.2g0.4g2.1g
Porkkana 84g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g122g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa259g44kcal1g6.5g1.6g1.8g
Tomaatti 258g59kcal1.4g8.9g0.8g3.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto82g230kcal15.6g0g18g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3369g1212kcal51.4g122.4g50.2g24g
Valittu annoskoko1685g606kcal25.7g61.2g25.1g12g
Annoskoko puolitettuna842g303kcal12.9g30.6g12.6g6g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020