Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 429g327kcal8.1g66.5g0.9g4.3g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g243g66kcal3.2g11.7g0.5g4.1g
Kesäkurpitsa518g88kcal2.1g12.9g3.1g3.6g
Tomaatti 515g117kcal2.9g17.8g1.5g7.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto164g459kcal31.2g0g36.1g0g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6738g2424kcal103.2g245.4g100.4g48g
Valittu annoskoko3369g1212kcal51.6g122.7g50.2g24g
Annoskoko puolitettuna1685g606kcal25.8g61.4g25.1g12g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020