Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 858g653kcal16.1g133g1.7g8.6g
Porkkana 334g109kcal2.1g18.6g0.7g8.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g486g131kcal6.3g23.3g1g8.3g
Kesäkurpitsa1036g176kcal4.1g25.9g6.2g7.3g
Tomaatti 1030g235kcal5.8g35.5g3.1g14.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto328g918kcal62.3g0g72.2g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13476g4847kcal206g490.4g200.8g96.4g
Valittu annoskoko6738g2424kcal103g245.2g100.4g48.2g
Annoskoko puolitettuna3369g1212kcal51.5g122.6g50.2g24.1g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020