Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g208g687kcal33.3g129.1g4.2g12.5g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g316g285kcal63.3g0g4.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g114g68kcal0.5g17.1g0.1g1.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl208g250kcal7.1g7.5g20.8g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g208g125kcal2.1g9.4g8.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g2830kcal212.6g326.2g75g30.6g
Valittu annoskoko1055g1415kcal106.3g163.1g37.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna528g708kcal53.2g81.6g18.8g7.7g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885