Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g333g1099kcal53.3g206.5g6.7g20g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g506g456kcal101.3g0g6.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g183g110kcal0.7g27.4g0.2g2.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl333g400kcal11.3g12g33.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g333g200kcal3.3g15g13.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3376g4527kcal339.8g521.8g120.2g49.2g
Valittu annoskoko1688g2264kcal169.9g260.9g60.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna844g1132kcal85g130.5g30.1g12.3g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885