Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g42g137kcal6.7g25.8g0.8g2.5g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g63g57kcal12.7g0g0.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g23g14kcal0.1g3.4g0g0.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g42g25kcal0.4g1.9g1.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g566kcal42.6g65.2g15g6g
Valittu annoskoko211g283kcal21.3g32.6g7.5g3g
Annoskoko puolitettuna106g142kcal10.7g16.3g3.8g1.5g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885