Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g416g1374kcal66.6g258.1g8.3g25g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g633g570kcal126.6g0g8.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g228g137kcal0.9g34.2g0.2g3.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl416g500kcal14.2g15g41.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g416g250kcal4.2g18.7g16.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g5660kcal425g652g150g61.4g
Valittu annoskoko2110g2830kcal212.5g326g75g30.7g
Annoskoko puolitettuna1055g1415kcal106.3g163g37.5g15.4g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885