Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g167g550kcal26.6g103.3g3.3g10g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g253g228kcal50.6g0g3.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g91g55kcal0.4g13.7g0.1g1.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g167g100kcal1.7g7.5g6.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g2264kcal170g261g60.2g24.6g
Valittu annoskoko844g1132kcal85g130.5g30.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna422g566kcal42.5g65.3g15.1g6.2g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885