Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 125g667kcal0.2g0.4g75.2g0g
Sokeri 107g432kcal0g106.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g189kcal16.5g0.4g13.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.7g52.6g0.9g2.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g252kcal0g61.3g0g1.1g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Mustikka metsä- 226g99kcal1.1g14.4g1.4g7.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%251g150kcal8g17.8g5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g4237kcal67.6g541.2g192.2g22.2g
Valittu annoskoko1030g2118kcal33.8g270.6g96.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna515g1059kcal16.9g135.3g48.1g5.6g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980