Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 50g266kcal0.1g0.1g30g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.4g5.8g0.5g3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%100g60kcal3.2g7.1g2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g1690kcal27g216g76.6g8.8g
Valittu annoskoko411g845kcal13.5g108g38.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna206g423kcal6.8g54g19.2g2.2g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980