Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 50g267kcal0.1g0.1g30.1g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.5g5.8g0.5g3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%100g60kcal3.2g7.1g2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g1694kcal27.2g216.6g76.8g9g
Valittu annoskoko412g847kcal13.6g108.3g38.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna206g424kcal6.8g54.2g19.2g2.3g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980