Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 75g400kcal0.1g0.2g45.1g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 45g151kcal0g36.8g0g0.6g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Mustikka metsä- 135g60kcal0.7g8.7g0.8g4.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%150g90kcal4.8g10.7g3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g2542kcal40.6g324.6g115g13.4g
Valittu annoskoko618g1271kcal20.3g162.3g57.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna309g636kcal10.2g81.2g28.8g3.4g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980