Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 88g467kcal0.2g0.3g52.6g0g
Sokeri 75g303kcal0g74.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g36.8g0.6g1.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g176kcal0g42.9g0g0.7g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Mustikka metsä- 158g70kcal0.8g10.1g0.9g5.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%175g105kcal5.6g12.5g3.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g2966kcal47.6g379g134.2g15.4g
Valittu annoskoko721g1483kcal23.8g189.5g67.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna361g741kcal11.9g94.8g33.6g3.9g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980