Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 100g533kcal0.2g0.3g60.1g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49.1g0g0.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%201g120kcal6.4g14.2g4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g3389kcal54.2g432.8g153.6g17.8g
Valittu annoskoko824g1695kcal27.1g216.4g76.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna412g847kcal13.6g108.2g38.4g4.5g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980