Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 113g600kcal0.2g0.3g67.7g0g
Sokeri 96g389kcal0g95.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.4g0.8g2.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 68g227kcal0g55.2g0g0.9g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Mustikka metsä- 203g89kcal1g13g1.2g6.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%226g135kcal7.2g16g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g54kcal0g13.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g3813kcal61g487.2g172.8g20g
Valittu annoskoko927g1906kcal30.5g243.6g86.4g10g
Annoskoko puolitettuna464g953kcal15.3g121.8g43.2g5g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980