Kesäkurpitsapihvit

Raasta kesäkurpitsa ja ripottele raasteeseen suolaa.

Odota 10 min. Purista siivilän avulla raaste kuivemmaksi.

Lisää kananmunat ja korppujaoho sekä mausteita.

Anna vetäytyä 15 min. Paista pienessä määrässä rasvaa.

Annos on 2 reilua pihviä.

Tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Mulberry
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)200g740kcal27.8g145g5g8.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 60g425kcal0.2g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g3297kcal120g341.4g157.2g30.4g
Valittu annoskoko1500g1648kcal60g170.7g78.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna750g824kcal30g85.4g39.3g7.6g
Arvot/100g100g110kcal4g11.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132067