Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g10g35kcal4.3g3.9g0.6g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g782kcal23.2g159.6g2.7g8g
Oliiviöljy 59g523kcal0g0g59.2g0g
Hapankaali 351g99kcal3.8g15.1g0.7g7.2g
Tomaattimurska Eldorado40g7.9kcal0.5g1.4g0g0.6g
Ketsuppi, Felix47g43kcal0.5g9.9g0.2g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste175g631kcal50.9g3g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g4278kcal166.6g393.4g225.2g32.8g
Valittu annoskoko1092g2139kcal83.3g196.7g112.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna546g1070kcal41.7g98.4g56.3g8.2g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150