Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Oliiviöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Hapankaali 50g14kcal0.5g2.2g0.1g1g
Tomaattimurska Eldorado5.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Felix6.8g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste25g90kcal7.3g0.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g611kcal23.8g56.2g32.2g4.6g
Valittu annoskoko156g306kcal11.9g28.1g16.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g153kcal6g14.1g8.1g1.2g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150