Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g14g50kcal6.2g5.5g0.8g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1117kcal33.2g228g3.9g11.4g
Oliiviöljy 85g748kcal0g0g84.5g0g
Hapankaali 501g141kcal5.4g21.5g1g10.3g
Tomaattimurska Eldorado56g11kcal0.7g2g0.1g0.8g
Ketsuppi, Felix68g61kcal0.7g14.2g0.3g0g
Oregano, kuivattu 1.9g5.7kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste251g902kcal72.6g4.3g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g6111kcal238g561.8g321.8g46.6g
Valittu annoskoko1560g3056kcal119g280.9g160.9g23.3g
Annoskoko puolitettuna780g1528kcal59.5g140.5g80.5g11.7g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150