Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Hapankaali 800g225kcal8.6g34.4g1.5g16.4g
Tomaattimurska Eldorado90g18kcal1.1g3.2g0.1g1.3g
Ketsuppi, Felix108g97kcal1.1g22.7g0.5g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste400g1440kcal116g6.8g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4982g9758kcal380g897g513.8g74.4g
Valittu annoskoko2491g4879kcal190g448.5g256.9g37.2g
Annoskoko puolitettuna1246g2440kcal95g224.3g128.5g18.6g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150