Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Oliiviöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Hapankaali 100g28kcal1.1g4.3g0.2g2.1g
Tomaattimurska Eldorado11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ketsuppi, Felix14g12kcal0.1g2.8g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste50g180kcal14.5g0.9g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g1222kcal47.2g112.4g64.4g9.6g
Valittu annoskoko312g611kcal23.6g56.2g32.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g306kcal11.8g28.1g16.1g2.4g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150