Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.7g0g
Hapankaali 200g56kcal2.1g8.6g0.4g4.1g
Tomaattimurska Eldorado23g4.5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Ketsuppi, Felix27g24kcal0.3g5.7g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g360kcal29g1.7g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g2440kcal95g224.4g128.4g18.4g
Valittu annoskoko623g1220kcal47.5g112.2g64.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna311g610kcal23.8g56.1g32.1g4.6g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150