Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.2g1.6g4.6g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Hapankaali 200g56kcal2.1g8.6g0.4g4.1g
Tomaattimurska Eldorado23g4.5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Ketsuppi, Felix27g24kcal0.3g5.7g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g361kcal29.1g1.7g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g2444kcal95.4g224.8g128.8g18.6g
Valittu annoskoko624g1222kcal47.7g112.4g64.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna312g611kcal23.9g56.2g32.2g4.7g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150