Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.9g25kcal3.1g2.8g0.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114g2g5.7g
Oliiviöljy 42g374kcal0g0g42.3g0g
Hapankaali 251g71kcal2.7g10.8g0.5g5.1g
Tomaattimurska Eldorado28g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Ketsuppi, Felix34g30kcal0.3g7.1g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste125g451kcal36.3g2.1g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g3056kcal118.8g281g161.2g23.2g
Valittu annoskoko780g1528kcal59.4g140.5g80.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna390g764kcal29.7g70.3g40.3g5.8g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150