Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g8.3g30kcal3.7g3.3g0.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.8g2.3g6.8g
Oliiviöljy 51g449kcal0g0g50.7g0g
Hapankaali 301g85kcal3.2g12.9g0.6g6.2g
Tomaattimurska Eldorado34g6.8kcal0.4g1.2g0g0.5g
Ketsuppi, Felix41g37kcal0.4g8.5g0.2g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150g541kcal43.6g2.6g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g3667kcal142.6g337g193g28g
Valittu annoskoko936g1833kcal71.3g168.5g96.5g14g
Annoskoko puolitettuna468g917kcal35.7g84.3g48.3g7g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150