Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali450g88kcal8.1g9.9g0.9g10.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl210g63kcal9.7g4g0.6g3.4g
Sipuli (käsittelemätön)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour60g180kcal2g2.6g18g0.6g
Katkarapu108g77kcal15.6g0.8g1.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 120g91kcal2.3g18.6g0.2g1.2g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g1031kcal77g77.6g42g33.2g
Valittu annoskoko1308g516kcal38.5g38.8g21g16.6g
Annoskoko puolitettuna654g258kcal19.3g19.4g10.5g8.3g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299