Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali600g118kcal10.8g13.2g1.2g13.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl280g84kcal12.9g5.3g0.8g4.5g
Sipuli (käsittelemätön)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour80g240kcal2.7g3.4g24g0.8g
Katkarapu144g102kcal20.7g1g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 160g122kcal3g24.8g0.3g1.6g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g1375kcal102.2g103g56.2g44.2g
Valittu annoskoko1744g687kcal51.1g51.5g28.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna872g344kcal25.6g25.8g14.1g11.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299