Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali750g147kcal13.5g16.5g1.5g17.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl350g105kcal16.1g6.7g1.1g5.6g
Sipuli (käsittelemätön)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour100g300kcal3.4g4.3g30g1g
Katkarapu180g128kcal25.9g1.3g2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g1718kcal128g129.2g70.4g55.2g
Valittu annoskoko2180g859kcal64g64.6g35.2g27.6g
Annoskoko puolitettuna1090g430kcal32g32.3g17.6g13.8g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299