Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali900g176kcal16.2g19.8g1.8g20.7g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl420g126kcal19.3g8g1.3g6.7g
Sipuli (käsittelemätön)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour120g360kcal4.1g5.2g36g1.2g
Katkarapu216g153kcal31.1g1.5g2.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 240g183kcal4.5g37.2g0.5g2.4g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g2062kcal153.6g155g84.4g66g
Valittu annoskoko2616g1031kcal76.8g77.5g42.2g33g
Annoskoko puolitettuna1308g516kcal38.4g38.8g21.1g16.5g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299