Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali1050g206kcal18.9g23.1g2.1g24.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl490g147kcal22.5g9.3g1.5g7.8g
Sipuli (käsittelemätön)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour140g420kcal4.8g6g42g1.4g
Katkarapu252g179kcal36.3g1.8g2.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 280g213kcal5.3g43.4g0.6g2.8g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g2406kcal179.2g180.6g98.6g77.2g
Valittu annoskoko3052g1203kcal89.6g90.3g49.3g38.6g
Annoskoko puolitettuna1526g601kcal44.8g45.2g24.7g19.3g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299