Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali1200g235kcal21.6g26.4g2.4g27.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl560g168kcal25.8g10.6g1.7g9g
Sipuli (käsittelemätön)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour160g480kcal5.4g6.9g48g1.6g
Katkarapu288g205kcal41.5g2g3.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 320g244kcal6g49.6g0.6g3.2g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g2749kcal204.8g206.4g112.4g88.2g
Valittu annoskoko3488g1375kcal102.4g103.2g56.2g44.1g
Annoskoko puolitettuna1744g687kcal51.2g51.6g28.1g22.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299